10 april 2019

Mobiliteit

Parkings

Atleten en supporters kunnen parkeren op volgende parkings:

  1. Parking Becton Dickinson – 200 pl – Erembodegem-Dorp 86, 9320 Aalst. Om de sportsite Schotte te bereiken, kan gewandeld of gefietst worden via Kaai en Termurenlaan om dan vervolgens via de voetgangerstunnel naar de Kapellekensbaan te gaan. Eventueel kan ook het jaagpad langs de Dender gebruikt worden om dan ter hoogte van de site Schotte via de Dwarsligger (onder voorbehoud van plaatsing) de Dender over te steken.
  2. Parking Basisschool De Stip – 125 pl – Termurenlaan 24, 9320 Aalst. Deze parking kan tussen de wedstrijdreeksen door niet verlaten worden! Schotte kan bereikt worden via de voetgangerstunnel die Termurenlaan en Kapellekensbaan met mekaar verbindt.

Bereikbaarheid

Komende van de E40 Gent of Brussel neemt u de afrit Affligem (afrit 19a). Via de N208 gaat u naar de Brusselbaan (N9) die u volgt tot aan de Hogeweg in Erembodegem. Via de Hogeweg kan u vervolgens vlot de parkings Becton Dickinson en De Stip bereiken. Via het jaagpad langs de Dender of via de voetgangerstunnel onder de spoorlijn Aalst-Erembodegem kan u te voet of met de fiets vervolgens heel eenvoudig de site Schotte bereiken.
U kan ook op de E40 de afrit Aalst nemen en parkeren in de omgeving van de Parklaan. U kan dan via de Erembodegemstraat naar Schotte wandelen.