10 april 2019

Inschrijven

Op deze Short Distance Triatlon Aalst zijn er negen wedstrijdreeksen voorzien:

  1. De Iron Kids I triatlon
  2. De Iron Kids II triatlon
  3. De Jeugd C triatlon
  4. De Jeugd B triatlon
  5. De BNI Land Van Aalst ELITE Heren Sprinttriatlon (vanaf 16 jaar – met limiettijd zwemmen)
  6. De BNI Land Van Aalst ELITE Dames Sprinttriatlon (vanaf 16 jaar – met limiettijd zwemmen)
  7. De Business Trio Sprinttriatlon (NIEUW: bedrijventriatlon)
  8. De FUN Trio Sprinttriatlon
  9. De SPAR FUN Sprinttriatlon

Individuele deelnemers kunnen inschrijven via het wedstrijdplatform van de triatlonfederatie (Klik hier)

Bedrijven kunnen hun Business Trio teams registreren via Twizzit (Klik hier)

Vanaf 1 februari zijn de inschrijvingen geopend voor gelicentieerden en inwoners van Aalst. Vanaf 1 maart gaan de inschrijvingen open voor iedereen.

Naast het inschrijvingsgeld dient nog rekening te worden gehouden met de daglicenties voor niet-gelicentieerden en met de online verwerkingskosten.

Annuleren?

In geval van medische problemen of in geval van overlijden van een naast familielid kan er tot 7 dagen voor het evenement geannuleerd worden met terugbetaling van het inschrijvingsgeld en de eventuele daglicentie. Dit kan via mail aan info@3pt-solidpharma.be met vermelding annulatie en met een geldig attest in bijlage. Let op: de online verwerkingskosten worden niet terugbetaald en terugbetaling van de daglicentie is onder voorbehoud van aanvaarding door de triatlonfederatie.

Indien er geen geldige reden is voor niet-deelname is er de mogelijkheid om je inschrijving door te schuiven naar de volgende editie. De deelnemer kan dit aanvragen door te mailen naar info@3pt-solidpharma.be tot 14 dagen voor het evenement. Let op: de online verwerkingskosten en de eventuele daglicentie zullen u bij de volgende editie opnieuw worden doorgerekend.