6 mei 2020

EDITIE 12/07/2020 AFGELAST

Op 6 mei is door de Nationale Veiligheidsraad de beslissing genomen om alle sportwedstrijden op te schorten tot en met 31 juli. Ook onze Short Distance Triatlon Aalst van 12 juli zal dus in het belang van de gezondheid van onze deelnemers en medewerkers niet doorgaan. Als organisatie vinden wij het evident om hierin onze verantwoordelijkheid op te nemen.

Niettemin danken wij onze hoofdsponsors BNI Land Van Aalst, De Bisschop DeWalt en Solidpharma voor het gestelde vertrouwen! Wij wensen hen het allerbeste in deze moeilijke tijden.

Wij bedanken ook alle sporters die al ingeschreven hadden of nog planden in te schrijven!

De ingeschrevenen zullen hun inschrijvingsgeld en eventuele daglicentie (excl. administratieve kost) teruggestort krijgen. Dit wordt gecoördineerd door Triatlon Vlaanderen en gebeurt automatisch op basis van het rekeningnummer van waaruit de betaling werd uitgevoerd. Voor verdere vragen hieromtrent kan u contact opnemen via info@triatlon.vlaanderen.

Blijf zeker verder sporten, volg de verdere instructies van de overheid en zorg vooral voor elkaar.
Triatlon Vlaanderen verzamelt de meest recente informatie hier: https://vtdl.triathlon.be/maatregelen-in-verband-met-coronavirus/

Noteer alvast 11/07/2021, want op die datum hopen wij jullie te mogen verwelkomen voor onze volgende editie!